Een afdekking op uw zwembad is een must. Het water blijft schoner en verliest minder snel zijn warmte . Met een afdekking verminderd het verbruik van chemicaliën het water verdamt minder vlug.

Er zijn verschillende soorten afdekkingen op de markt . Al de afdekkingen die wij aanbieden hebben we zorgvuldig uitgekozen en getest. Sommige hebben we zelfs aangepast zodat de bedrijfszekerheid nog is verhoogd.

De volgende afdekkingen worden op een externe oprol-systeem gemonteerd .

Bubble folie :

opsommingstekenUV gestabiliseerd
opsommingsteken500 Micron
opsommingstekenwarmtewinst van 15 tot 20%
opsommingstekenbovenzijde blauw ,onderzijde goudkleurig

Mousse:

opsommingstekendikte 5mm
opsommingstekenwarmtewinst tot 20%
opsommingstekenkleur blauw.

Alle bovenstaande afdekkingen kunnen ook in een droge nis weggewerkt worden achter het zwembad .Zodat het oprolsysteem onzichtbaar staat opgesteld . De afdekking kan dan manueel of half automatisch (sluiten) bediend worden.

Een volautomatische afdekking is de meest praktische en fraaiste oplossing. De kunststof lamellen drijven op het water en verdwijnen bij het openen van het zwembad in de voorziene ruimte. Ze zijn veilig voor kinderen en huisdieren. Met een druk op de knop zal het automatisch sluiten of openen. Deze afdekking is in verschillende kleuren te verkrijgen . Met de (SOLAR) uitvoering wordt het zwembadwater door zonlicht verwarmt.

In de winter is het best dat men het zwembad afdekt met een winterzeil . Deze zijn verkrijgbaar in 2 kleuren groen en grijs . De winterafdekkingen is voorzien van een strook gaas zodat het regenwater niet op het zeil kan blijven staan . Ieder 50cm is een ring voorzien zodat het gemakkelijk vast kan gemaakt worden door middel van rekkers en piketten of uitdraaibare pistons .